Вт, 2024-04-23, 15:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:34
Буданов назвав пріоритети для розвідки України - війни нового типу
Інші останні Офіційні новини

Війни нового типу: Буданов назвав пріоритети для розвідки України

Керівник розвідки Буданов назвав пріоритети роботи

Новий керівник розвідки Кирило Буданов заявив, що його головною короткотривалою ціллю на посаді є підсилення розвідки на Донбасі. У перспективі він планує підвищувати рівень готовності розвідки, зокрема, у зніманні та зчитуванні інформації.

Буданов вважає мирний план Зеленського – основою основ. Про це очільник розвідки Міноборони заявив в інтерв'ю Інтерфакс-Україна.

Короткострокові цілі очевидні. Перш за все, це різка інтенсифікація нашої розвідки по лінії розведення військ на Донбасі. Ми повинні ретельно верифікувати і розбирати на складові будь-які прояви активності тієї сторони, щоб виключити або припинити провокації,– наголосив новоспечений керівник розвідки.

Серед інших завдань Буданов виокремив:

    підвищення рівня технічної, технологічної та управлінської готовності розвідки;
    перебудову форматів аналітичної роботи;
    розробку сценаріїв відповіді України на різні зовнішні та внутрішні загрози.

Серед головних загроз безпеці України Буданов назвав "війни нового типу". На його думку, у таких протистояннях задіяні не лише військові угрупування, але й громадянські частини, які ідеально маскуються за пропагандистськими програмами.

Ми маємо вчитися виокремлювати військову складову в цих потенційних конфліктах, заздалегідь позначати її наявність і превентивно гасити можливості для початку воєнних конфліктів,– сказав Буданов.

За його словами, окремі країни ведуть проти України гібридні дії, щоб спонукати нас до певного вектора розвитку, який вигідний цим країнам. Так от, головне завдання розвідки – заздалегідь і в повному обсязі оцінити всі військові можливості будь-якого потенційного противника.

Які завдання дав президент Зеленський Буданову після призначення

Володимир Зеленський призначив Кирила Буданова начальником розвідки Міноборони 5 серпня 2020 року і дав йому такі завдання:

    оснащення підрозділів сучасним озброєнням та технікою;
    перехід на стандарти НАТО у питаннях збору, обробки й надання розвідувальної інформації;
    запровадження сучасних підходів у підготовці особового складу.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 598 | Додав: adminA | Теги: розвідка України, буданов, війни нового типу, пріоритети | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]