Сб, 2024-04-20, 15:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Спецслужби затримали чоловіка, який у понеділок, 3 серпня, погрожував підірвати Бізнес-центр “Леонардо” у Києві.

Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2020-08-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

"Відтак, якщо Росія хоче збільшити постачання зброї, то це свідчить про пряму збройну агресію та підтримку терористичної діяльності на рівні держави".


 

 

Для мешканців Києва політична партія "Європейська Солідарність" є основною силою, яка перебуває в опозиції до чинної влади.


сыр, халлуми, торговая, стратегия, евросоюз

 

"Твердый, несколько тягучий сыр из коровьего или овечьего молока является альтернативой жаренному на гриле мясу. И теперь он внезапно приобрел политическое значение".


катастрофа, лайнер, мау, перемовини, іран

 

"Ми розпочали переговори на базі двох міжнародних конвенцій, членами яких є як іранська сторона, так і Україна. Зокрема, йдеться про Чиказьку конвенцію та Монреальську".


доісторичне, велетенське, дерево, секвоя, європа

 

 

"Досвід показав, що ми можемо відібрати генотипи цього дерева, здатні існувати в умовах Європи. Вчені отримали великий масив геномних даних".


помпе, белый, дом, китай, безопасность, сша

 

Опасения администрации США в отношении TikTok связаны с утверждениями о том, что ее руководство занимается пропагандой и передает данные пользователей китайским властям.