Чт, 2024-04-18, 15:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:45
Буде на боці України нова команда Трампа
Інші останні Новини світу

У Сполучених Штатах зі зміною влади виникає необхідність заповнення чотирьох тисяч урядових посад. Тож зараз, після обрання республіканця Дональда Трампа президентом США, увага світу зосереджена на тому, хто і які ключові посади обійме у його кабінеті.

Про це повідомив старший науковий співробітник Атлантичної ради США, Myrmidon Group, LLc, Адріан Каратницький і додав, що припущення щодо призначення на посаду держсекретаря виглядають непогано. "Коркер, Сешнс, Гінгріч є жорсткими щодо Путіна і підтримують надання летальної зброї (Україні, - ред)", — наголосив Каратницький у коментарі для видання "День".

За словами експерта, на посаду генерального прокурора розглядається кандидатура губернатора штату Нью-Джерсі Кріса Крісті, одного з радників під час передвиборчої кампанії Трампа, а також губернатора Арканзасу Аса Хатчінсона. Однак, як повідомило видання Hill, головною кандидатурою на посаду генпрокурора є екс-мер Нью-Йорка Руді Джуліані.

А посаду радника президента з питань нацбезпеки, скоріше за все, посяде екс-глава Розвідуправління Пентагону, генерал-лейтенант у відставці Майкл Флінн.

За інформацією каналу CNN, на посаду прес-секретаря Білого дому претендує старший радник Трампа з передвиборчої кампанії по телекомунікації Джейсон Міллер і голова стратегічного планування Республіканського національного комітету Шон Спайсер.

Не виключено, що, швидше за все, Руді Джуліані можуть призначити директором ЦРУ, а іншого прибічника Трампа, нейрохірурга Бена Карсона, очікує призначення на посаду міністра у справах охорони здоров'я і соціальних служб.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1068 | Додав: adminA | Теги: нова команда Трампа, на боці України | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]