Пт, 2024-04-19, 22:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Уряд розраховує завершити 2016 рік із зростанням економіки на рівні не менш як 1% за інфляції 14,1%, повідомив у ході виступу в парламенті перший віце-прем`єр-міністр України Степан Кубів.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-11-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Начальник управління комунікації та преси Міністерства оборони Оксана Гаврилюк заявила, що у комплексному пакеті допомоги для України, який був схвалений на Варшавському саміті НАТО, одним із пріоритетів є відновлення спроможностей ВМС.


 

 

Місія ключового кредитора України Міжнародного валютного фонду завершує свою роботу в Україні і найближчим часом випустить традиційну заяву за підсумками дискусій, проведених з владою країни.


 

 

У межах бюджетної програми "Українська книга" до Дня Гідності та Свободи вийшла друком низка книжкових видань, присвячених увічненню пам'яті героїв Небесної сотні, учасників Революції Гідності та АТО.


 

 

Зараз розпочнуться консультації із формальної законодавчої пропозиції щодо того, у який спосіб Україна отримає безвізовий режим із Європейським Союзом.


 

В семье каждого может случиться, что пожилые люди не смогут ухаживать за собой. Многие обретают множество хронических заболеваний, им требуется особый уход.


 

 

Суд скасував рішення Житомирської обласної ради, яким землі військового полігону були незаконно передані в користування комерційним структурам.


 

 

Протягом минулої доби російсько-окупаційний контингент обстрілював позиції сил АТО із забороненого Мінськими домовленостями озброєння на всіх напрямках.