Чт, 2024-04-25, 23:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:51
Через бойові дії у Луганську відсутні вода, електрика і мобільний зв'язок
Інші останні Надзвичайні новини

Луганськ залишається без електрики, водопостачання і мобільного зв'язку через артилерійський обстріл.

Як повідомляє кореспондент УНІАН, у більшості кварталів і вулиць у всіх чотирьох районах міста відсутні електро- і водопостачання, інтернет, а також практично неможливо додзвонитися до абонентів мобільного зв'язку компанії «МТС».
 
Обстріл Луганська наразі триває. Магазини і ринки закриті на 80%, у тих, що працюють практично немає найнеобхідніших товарів – води й хліба.
 
Як повідомляв УНІАН, 5 липня українські силовики звільнили від терористів міста Слов'янськ, Краматорськ, Красний Лиман і бойовики передислокувалися до Луганська і Донецька.
 
Вони обстрілюють житлові квартали, аеропорт, руйнують об'єкти інфраструктури. За час бойових дій загинули 44 мирних жителі, зокрема 1 дитина, і 215, зокрема 4 дітей, постраждали.
 
Увечері 18 липня міністр оборони генерал-полковник Валерій Гелетей доповів президентові України Петру Порошенку про те, що Збройні сили взяли під контроль південно-східну частину міста Луганськ і розблоковували луганський аеропорт.
 
19 липня в Міноборони повідомили, що українські військові закріпилися на найвирішальніших позиціях на південно-східних околицях Луганська.
 
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 883 | Додав: adminA | Теги: Луганську відсутні вода, електрика, бойові дії | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]