Сб, 2024-04-27, 07:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

5 липня в Києві невелика хмарність, без опадів, вітер північний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +14...+16 градусів, удень +26...+28 градусів.

Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2014-07-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Премьер Арсений Яценюк заявил, что за четыре месяца Верховная Рада приняла 14 законов, на которые нужно выделить до 2016 года около 45,5 млрд гривен из бюджета, которых в Украине нет.


 

 

Верховная рада приняла за основу законопроект об особом периоде в топливно-энергетическом комплексе.


 

 

За інформацією секретаря РНБО Андрія Парубія, українські силовики з початку проведення АТО звільнили 17 населених пунктів у Донецькій та Луганській областях.


 

 

3 липня, в швейцарській Лозанні відбувся сьомий етап «Діамантової ліги».


 

 

Міністр закордонних справ Латвії Едґарс Рінкевічс каже, що його уряд стурбований військовим переозброєнням Росії в районі Балтії.


 

На берегу озера Свитязя в Волынской области селяне обнаружили шесть элитных домиков из финских брусьев фирмы "Хонка" - таких же, что и в Межигорье.


 

 

Из-под командования Гиркина сбежали командиры трех отрядов террористов: «Беркут», «Минер» и «Филин».


 

 

Служба безопасности Украины 2 июля задержала атамана российских казаков Валерия Попова в пункте пропуска "Успенка" Донецкой области.


 

Військові стверджують, що в результаті боїв у четвер повністю заблокували село Миколаївка на околиці Слов'янська, знищили шість опорних пунктів і базу боєприпасів.