Чт, 2024-03-28, 22:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:35
Через коронавірус мерам італійських міст дозволили закривати громадські місця
Інші останні Новини Європейського Союзу

На тлі антирекордів. Через коронавірус мерам італійських міст дозволили закривати громадські місця

Мери зможуть регулювати роботу ресторанів і кафе.

Прем'єр-міністр Італії Джузеппе Конте заявив, що мери міст зможуть самостійно приймати рішення щодо закриття громадських місць після 21:00 через епідемію коронавірусу COVID-19.

Також керівництво міст зможе призначати час відкриття ресторанів і вказувати максимальну кількість відвідувачів. У той же час, всі бари та ресторани мають закриватися в країні після півночі.

Заняття учнів старших класів у Італії будуть починатися пізніше інших класів. Проведення фестивалів та конференцій в країні буде відкладено.

Спортзали й басейни в країні переведуть на нові правила безпеки протягом тижня. Любителям заборонять займатися контактними видами спорту.

18 жовтня в Італії був другий день поспіль встановлений антирекорд. В країні виявили понад 11 тисяч випадків COVID-19 за добу, 69 осіб померли.

Всього станом на 18 жовтня в Італії коронавірус виявили у 414 241 особи, 251 461 пацієнт одужав, летальних випадків — 36 543.

Італія була першою країною в Європі, яка постраждала від коронавірусу. За кількістю смертей інфікованих вона знаходиться на другому місці серед європейських країн після Великої Британії.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 555 | Додав: adminA | Теги: коронавірус, італійські міста, громадські місця | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]