Сб, 2024-04-20, 04:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:16
Через "кремлешахраїв" партія Навального таємно змінила назву
Інші останні Новини російської федерації
Очолювана російським опозиціонером Олексієм Навальним партія "Народний Альянс" 9 лютого змінила назву на "Партію прогресу". Про це у своєму Twittwr повідомив сам Навальний.

"Ми змушені перейменувати "Наральянс" через те, що кремлешахраї вкрали і зареєстрували цю назву. Назву придумали лише вчора в обстановці секретності, щоб вони не змогли знову її поцупити й перейменувати одну зі своїх партій", - написав опозиціонер.

Нагадаємо, 20 січня міністерство юстиції РФ припинило процес реєстрації "Народного Альянсу", пославшись на те, що назва партії повністю збігається з вже зареєстрованою організацією Андрія Богданова. Мін'юст також вказував на процесуальні порушення при проведенні з'їзду партії прихильників Навального і недбалості в оформленні документів.

Перший засновницький з'їзд "Народного альянсу" відбувся у грудні 2012 року. Відтоді опозиційна партія двічі подавала документи на реєстрацію, але обидва рази діставала відмову. Навальний очолив партію у листопаді 2013 року.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини російської федерації | Переглядів: 985 | Додав: adminA | Теги: партія Навального таємно змінила на | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]