Пт, 2024-04-26, 16:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:55
Чому в Україні стрімко зростає бухгалтерський аутсорсинг?
Інші останні Економічні новини

Вирішувати питання про кваліфікований бухгалтерський аутсорсинг в Києві або інших містах України завжди доцільно з максимальною уважністю. Адже, на жаль, непоодинокі випадки, коли про виниклі складнощі й помилки в бухгалтерії та фінансовій звітності багато підприємців і керівники компаній дізнаються вже з приписів контролюючих органів або коли надходять штрафи.

Що необхідно робити в таких ситуаціях?

По-перше, не слід піддаватися паніці, а по-друге, потрібно негайно звернутися до професійних аудиторів, які швидко розберуться в проблемах з фінансами і звітністю та грамотно їх усунуть. Наприклад, з такими запитами часто стикаються в київській компанії «Аудит-Оптім», яка утворилася ще в 1994 році.

Аудитори грамотно й зі знанням своєї справи нададуть комплексні послуги бізнесменам і організаціям з будь-якою формою власності з наведення ладу у фінансовій діяльності та бухобліку, а також запропонують готові рішення щодо усунення помилок і прорахунків.

Завдяки комплексному аудиту, виявляються всі прогалини і визначається ступінь виникнення ризиків. Професіонали чітко розробляють стратегію своєї діяльності і приймають зважене рішення про те, що потрібно зробити в першу чергу.

Порядок, наведений в бухобліку грамотними фахівцями, практично повністю виключає повторне виникнення помилок у фінансовій сфері. Для цього достатньо його підтримувати на регулярній основі.

Бухгалтер на аутсорсингу від «Аудит-Оптім» вибудовує системне ведення обліку і звітності в комплексі, в його роботі не буває прогалин і промахів, що не тільки позитивно позначиться на розвитку підприємства, але й позбавить керівництво від проблем з контролюючими органами. Він завжди дотримується всіх норм і правил ведення обліку, які прописані в законодавстві України.

Системний бухгалтерський аутсорсинг дає ФОП і малим підприємствам гарантію в тому, що облік у фінансовій сфері ведеться правильно і без помилок, а керівники можуть займатися справами фірми і бізнесом, не відволікаючись на вирішення проблем у фінансовій сфері, що дозволить їм приділяти більше уваги розвитку компанії.

Як формується вартість бухгалтерських послуг

Найчастіше керівники не звертаються в аудиторську фірму через те, що вважають послуги бухгалтера на аутсорсингу дуже дорогими і непідйомними для них за ціною. Але ті, хто укладають договори з професіоналами «Аудит-Оптім», бувають приємно здивовані сумою, яку потрібно буде заплатити. На вартість аутсорсингу впливають такі чинники:

  • виїзд фахівця на підприємство;
  • аналіз ситуації і видача попереднього висновку;
  • вивчення документації, бухобліку та звітності;
  • розробка індивідуального плану щодо рішення проблем;
  • визначення загального обсягу робіт аудитора, експертна оцінка.

На підставі цього в договорі вказується обґрунтована ціна на послуги бухгалтера по веденню комплексного обліку.

Бухгалтерський аутсорсинг від київської фірми «Аудит-Оптім» надає всебічну підтримку підприємству або підприємцю, захищає їх інтереси і дозволяє чітко і грамотно вести фінансовий і бухгалтерський облік, неважливо чи буде це популярне бюро перекладів у Києві, місцевий ремонтний кооператив, провідник виробник платіжних карток, регіональна промислова компанія або будь-яке інше підприємство, в т.ч. ФОП. Першим кроком у співпраці з аудиторською компанією є консультація клієнта, на якій професіонали вже можуть виявити помилки в обліку або звітності, що призводять до штрафних санкцій, і це врятує організацію від непотрібних фінансових витрат.

В останні роки в Україні через економічні реформи змінюється чимало законодавчих актів, в них постійно вносяться поправки і доповнення, оскільки країна переходить на міжнародні та європейські правила фінансового обліку. У штатного бухгалтера не завжди є час і можливості для регулярного відстеження таких змін. Фахівці «Аудит Оптім» уважно стежать за всіма поправками і доповненнями, що вносяться до законодавства, ретельно їх аналізують і розробляють такі способи їх впровадження, які зведуть до мінімуму ризики від цих нововведень.

Сьогодні бухгалтерський аутсорсинг в Києві можна замовити по телефону (044) 425-74-99 або через сайт www.audit-optim.com.ua.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 984 | Додав: admin | Теги: бухгалтерський, аутсорсинг | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]