Пт, 2024-04-26, 02:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Американські дипломати і волонтери Корпусу миру привітали українців з Днем незалежності віршем української поетеси Ліни Костенко.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2019-08-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Ни для кого не секрет — крепкий сон даёт силы на целый день. Однако полноценно выспаться, к сожалению, удаётся не всегда. Причин может быть много.


 

В начале сентября Apple по традиции проведет презентацию новых смартфонов iPhone, а до конца текущего года компания из Купертино может представить еще целый ряд новых устройств.


 

Грузинам удивительно повезло — народу дано всё самое красивое и необыкновенное. Посудите сами: расположена страна у подножия Кавказских гор, невероятные пейзажи.


 

Будь-який громадянин України має в своєму будинку (або квартирі) безліч побутових технічних приладів та електроніки, сумарна вартість яких становить зазвичай десятки тисяч гривень.


 

 

Вперше за 28 років роботи Верховної Ради були значно урізані повноваження комітету з питань свободи слова.


 

 

Польща, Румунія, Литва, Латвія та Естонія виступили зі спільною заявою до 80 річниці з моменту підписання пакту Молотова Ріббентропа.


 

Грантова підтримка — це буде своєрідний спосіб державно-приватного партнерства — вчених та суспільства — у сфері науки і технологій.