Пт, 2024-04-19, 04:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:03
Чому варто замовити створення сайту
Інші останні Новини України

Ухваливши рішення про створення свого інтернет-представництва, компанія може піти по одному з двох шляхів: замовити сайт в спеціалізованому агентстві або зробити його своїми силами. Кожен з цих способів має як свої переваги, так і недоліки.

Розробка сайту професійним агентством

В даному випадку ви позбавляєте себе від вирішення навіть найбільш незначних деталей. На сьогоднішній день існує велика кількість організацій, які надають подібні послуги. Ви можете замовити створення сайту "під ключ" на порталі sailstudio.com/uk/ і лише контролювати етапи виконання роботи, вносячи свої коректури і побажання.

Чому саме варто замовити на вказаному ресурсі? Варто пам'ятати, що до вибору виконавця слід поставитися з максимальною відповідальністю. Цінова категорія на послуги не є головним критерієм для вибору виконавця. Ви можете замовити сайт у солідній і відомої компанії, виклавши чималу суму за надані послуги, але в результаті отримати не той результат, якого хотіли. Тоді як менш розкручена київська веб-студія допоможе домогтися бажаного результату з меншими фінансовими втратами для вас.

Проведіть аналіз агентств і компаній, що надають подібні послуги. Пам'ятайте, що будь-яка київська веб-студія або компанія, розташована в іншому місті, в обов'язковому порядку повинна бути юридично зареєстрована. Укладаючи угоду про співпрацю в письмовому вигляді, ви застраховує себе від небажаних наслідків і несумлінного ставлення до виконання зобов'язань з боку виконавця.

Переваги:

- оперативність виконання робіт;
- комплексний підхід і можливість втілення нестандартних рішень;
- високий рівень кваліфікації виконавців;
- швидка окупність якісно виконаного проекту.

Недоліки:

- ризик співпраці з недобросовісними виконавцями.

Створення сайту власними силами

У 90% випадків подібні спроби закінчуються повним провалом. Так, ви можете самостійно зробити сайт, однак він не буде давати ті результати, які ви від нього очікували. Статистичні дані показують, що його самостійне створення поряд з економією коштів тягне за собою величезні витрати часу. Ви зможете зробити сайт зі скромним невиразним дизайном і невеликою функціональністю, але при цьому вам знадобиться часовий проміжок, який потрібно для розробки великого корпоративного ресурсу.

Переваги:

- мінімальні фінансові витрати.

Недоліки:

- низька ефективність ресурсу;
- відсутність можливості оперативного оновлення;
- великі витрати часу.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 845 | Додав: admin | Теги: сайт, створення | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]