Пт, 2024-03-29, 11:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:07
Ципрас - Греція має завершити невідкладні реформи до кінця листопада
Інші останні Новини Європейського Союзу

Греція має до листопада завершити більшість поточних реформ, узгоджених з кредиторами, щоб вчасно отримати черговий транш фінансової допомоги.

Про це заявив прем'єр-міністр Греції Алексіс Ципрас, повідомляє Reuters.

Кредитори щоквартально переглядають прогрес Греції у виконанні реформ, і наступний огляд, як очікується, розпочнеться у жовтні.

"Я хотів би, щоб ми завершили більшість реформ, які вимагалися під час третього перегляду, до листопада, щоб уникнути будь-яких виправдань як вдома, так і за кордоном", - сказав Ципрас на засіданні уряду.

Він також заявив, що Греції більше не потрібно "затягувати пояси", а натомість необхідні заходи, які допоможуть підвищити економічне зростання.

"Я вважаю, що ми всі усвідомлюємо, зокрема, наші кредитори, що першочерговим є економічне зростання, а не обговорення подальшого посилення фіскальних обмежень", - сказав він.

Як відомо, програма порятунку Греції розрахована до 2019 року і передбачає виділення до 86 млрд євро кількома траншами. Греція отримала вже понад половину цих коштів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 715 | Додав: adminA | Теги: Листопад, ципрас, Греція, реформи | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]