Сб, 2024-04-27, 06:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:04
Данілов - росіяни повертаються назад до РФ деморалізованими і без техніки
Інші останні Кримінальні новини

Секретар РНБО Олексій Данілов повідомив, що 17 військових 150-тої мотострілецької дивізії Росії повернулися з України в Росію "деморалізованими та без бойової техніки"

Про це повідомив секретар РНБО Олексій Данілов.

"Станом на 25 лютого до Міллєрово Ростовської області прибуло 17 військовослужбовців зі складу одного з БТГрів 163 тп, який виконував завдання на території України", наголосив він.

Як зазначив Данілов, особовий склад вище-згаданого БТГр повернувся з території України на територію РФ у деморалізованому стані та без бойової техніки.

Зі слів секретаря РНБО, після опитування одного із російських полонених зазначається, що їх БТГр в ході ведення наступальної операції зазнав великих втрат. Як в живій силі, так і в бойовій техніці.

За повідомленням секретаря РНБО, вціліліі військовослужбовці не володіють інформацією щодо стану та місця перебування решти особового складу підрозділів БТГр.

За його словами, практично всі частини та підрозділи російської 150-тої мотострілецької дивізії зазнали безповоротних втрат.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 440 | Додав: adminA | Теги: росіяни, РФ, деморалізація, без техніки, Данілов | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]