Чт, 2024-03-28, 10:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:19
Де активно відпочити в Києві
Інші останні Столичні новини - новини Києва

Коли похід в кіно здається банальним та хочеться додати в своє життя екстриму та незабутніх емоцій, то в Києві знайдеться декілька місць для активного відпочинку.

Якщо цікавить активний відпочинок в Києві, то в такому разі чудово підійде аеродинамічная труба. Винайдений як апарат для військових та промислових випробувань, цей атракціон стає найбільш популярним місцем для розваг та спеціальних тренувань. Таке обладнання має вигляд великої аеродинамічної труби відкритого типу з вентилятором унизу під захисною сіткою. Вентилятори утворюють повітряний потік, який імітує умови вільного падіння, котрі можливо порівняти зі стрибком с парашутом з висоти 3-4 тисячі метрів.

Як зробити активний сімейний відпочинок незабутнім

Спланувати незабутній відпочинок не так важко, якщо вже обрали місце, яке бажаєте відвідати. Плануючи похід до комплексу, де встановлено аеродинамічне обладнання, у новачків виникає безліч питань. Спортивний атракціон не вимагає спеціальної підготовки, освоїтися в аеротрубі достатньо просто. Щоб провести активний відпочинок Україна попередньо необхідно продивитись мінімальний перелік інформації та ознайомитись з рекомендаціями спеціалістів:

  • під час польоту намагайтесь повністю розслабити тіло;
  • зробіть глибокий вдих та повільний видих - це зніме м’язове напруження;
  • не робіть різких та плаваючих рухів, вони порушують правильне положення тіла;
  • неможна відштовхуватись від стінок труби або хапатись за сітку аеродинамічної камери – при порушенні цих правил легко отримати травму або впасти з повітряного потоку.

Якщо планується активний відпочинок з дітьми, то аеротруба прекрасно підходить для цієї задачі. Приймати участь в атракціони дозволяється бажаючим, які старше 5 років. За всім процесом польоту слідкують інструктори. Перед самим польотом кожен проходить інструктаж з правил безпеки та правильного поводження в камері.

Ulet.pro - тільки найкращі розваги в місті Київ

Компанія Ulet.pro пропонує найкращі розваги Київ для всієї родини. У штаті працівників атракціону знаходяться професіонали парашутного спорту, які допоможуть з проведенням найкращого польоту у Вашому житті. Навіщо стрибати з парашутом, коли можливо прийти на нове місце атракціону – Київ, парк Муромець (парк Дружби Народів), X-Park, та насолоджуватись вільним падінням. Замовити сертифікат для всієї родини можливо на сайті ulet.pro в будь-який час.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 1095 | Додав: admin | Теги: незабутній відпочинок, активний сімейний відпочинок, активний відпочинок Україна, активний відпочинок з дітьми, активний відпочинок в Києві | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]