Чт, 2024-05-02, 06:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:17
Де дивитися матч 4-го туру відбору на Євро-2024 - Україна - Мальта
Інші останні Спортивні новини

Збірна України зіграє заключний поєдинок червневого збору.

У понеділок, 19 червня, відбудеться поєдинок четвертого туру кваліфікації чемпіонату Європи-2024, в якому збірна України зіграє проти Мальти.

Зустріч команд прийме Стадіон Антона Малатинського в місті Трнава (Словаччина).

Збірна України в рамках відбору на Євро-2024 з футболу зіграла два матчі. "Синьо-жовті" програли збірній Англії (0:2) і перемогли Північну Македонії (3:2).

Відзначимо, що в червні збірну України очолив Сергій Ребров. Саме під його керівництвом команда здобула першу перемогу в кваліфікації ЧЄ-2024. Також з Ребровим збірна України зіграла внічию проти Німеччини в товариському матчі.

Збірна Мальти в кваліфікації Євро-2024 зазнали поразки в трьох матчах з трьох: проти Північної Македонії (1:2), Італії (0:2) і Англії (0:4).

Між собою збірні Мальти зустрічалися тільки один раз. У 2017 році в товариському матчі мальтійці сенсаційно обіграли "синьо-жовтих" з рахунком 1:0.

Україна - Мальта: трансляція

Поєдинок збірної України проти Мальти в прямому ефірі буде показаний на місцевих телеканалах суспільного, крім OTT-сервісів.

Також пряма трансляція цієї зустрічі буде доступна на медіасервісі MEGOGO.

Початок поєдинку - о 19:00 за київським часом.

Нагадаємо, лідером групи з на даний момент є збірна Англії, у якої 9 очок. Далі йдуть збірні України (3), Італії (3), Північної Македонії (3) і Мальти (0).

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 366 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]