Пт, 2024-03-29, 10:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:06
Десятки нових могил невідомих осіб виявили на кладовищі Ростова-на-Дону
Інші останні Новини російської федерації

На Північному міському кладовищі Ростова-на-Дону виявили три ряди свіжих могил з датою смерті літо-осінь 2014.

«На одному з найбільших цвинтарів у Європі, розташованому в Ростові-на-Дону (Росія), виявлені дивні, якщо не сказати більше, захоронення», – написав у своєму Livejournal користувач andrewrostov, передає НБН.

«Минулого року, в травні, коли я ховав свого батька, нам виділили місце прямо навпроти нещодавно відбудованого РК «Суворівський», який збудувало Міноборони РФ для військовослужбовців.

І тут на відшибі, навпроти «Суворівського» поховання розташовувались обабіч ґрунтової дороги, на якій навіть могли роз'їхатися два автомобілі. А в цей раз, під'їхати ми не змогли... Довелося залишити машину і йти пішки. Замість дороги з'явилися три ряди ось таких поховань», – пише користувач.

«Більшість поховань – це НМ або НЖ. Я так розумію «невідомий чоловік» і «невідома жінка». У більшості дата смерті літо-осінь 2014, більшість зазначено як 20-30 років, 40-45 років... Майже всі до 60 років.

Але багато і поховань із зазначеними прізвищами та іменами. Там теж всі молоді. І дати смерті є і 2014 і 2013 рік, і навіть на 2012 рік.

Явно, що поховання були зроблені в один час, тому що я сам там бував і видно, дорогу віддали під поховання зовсім недавно. Вони всі зовсім свіжі. Підозри викликає і той факт, що ці поховання зроблені далеко від центральних алей і навіть не на нових кварталах, де ховають зараз.

Саме вдалині і на околиці, куди можуть потрапити тільки родичі тих, чиї могили там знаходяться. Дуже дивними здалися таблички з датою смерті, датованим 2012 або 2013 роком. Не думаю, що непізнані трупи можуть зберігатися в моргах так довго», – пише блогер.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини російської федерації | Переглядів: 943 | Додав: adminA | Теги: десятки нових могил невідомих осіб, кладовищі Ростова-на-Дону | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]