Пт, 2024-04-19, 12:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:10
"Динамо" в гостях спробує здолати "Бенфіку"
Інші останні Спортивні новини

Чемпіони України футболісти київського "Динамо" у вівторок 1 листопада проведуть четвертий матч групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА, в якому у Лісабоні зустрінуться з чемпіоном Португалії лісабонською "Бенфікою".

Початок гри о 21.45. Трансляція – на телеканалі "Україна".

Два тижні тому, у третьому турі, "біло-сині" програли "орлам" (0:2) на столичному НСК "Олімпійський". Аби повернутися в число претендентів на вихід у плей-офф, динамівці мають брати реванш і обов'язково перемагати на Піренеях.

Груповий етап нинішньої Ліги чемпіонів команди розпочали майже однаково. "Динамо" після домашньої поразки від італійського "Наполі" (1:2) зіграло на виїзді внічию з турецьким "Бешикташем" (1:1). "Бенфіка" в свою чергу поділила очки з "Бешикташем" (1:1), поступившись у гостях "Наполі" (2:4).

В іншому матчі 4-го туру групи В "Бешикташ" у Стамбулі зустрінеться з "Наполі".

Турнірне становище: "Наполі" - 6 очок, "Бешикташ" - 5, "Бенфіка" - 4, "Динамо" - 1.

У квартеті А Ліги чемпіонів у вівторок також зійдуться "Лудогорець" (Болгарія) і "Арсенал" (Англія), "Базель" (Швейцарія) і "Парі-Сен-Жермен" (Франція); в групі С: "Боруссія" (Менхенгладбах, Німеччина) і "Селтік" (Шотландія), "Манчестер Сіті" (Англія) і "Барселона" (Іспанія); в групі D: "Атлетико" (Іспанія) - "Ростов" (Росія), ПСВ "Ейндховен" (Голландія) - "Баварія" (Німеччина).

Ребров ставить за мету вихід з групи

Головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров ставить перед своєю командою завдання вийти з групи Ліги чемпіонів (ЛЧ) в плей-оф турніру. Про це він сказав на прес-конференції перед виїзним матчем з "Бенфікою", повідомляє Sport Arena.

"Кожній команді, незалежно від позиції в групі, потрібно виходити і грати на перемогу. Нам це потрібно зараз особливо. Ми налаштовуємо на це хлопців. Потрібно враховувати, проти кого ми граємо, і виходячи з цього вибудовувати план на гру", - зазначив тренер.

"Кожна команда в ЛЧ ставить найвищі цілі. Ми зараз ставимо мету вийти з групи. Може статися будь-який результат, але важливо віддати всі сили, щоб і у мене, і у гравців після матчу не було бажання собі дорікнути. Ми звертаємо увагу на те, що "Бенфіка" на виїзді не змогла переграти нас в інтенсивності, в бажанні. Головне не допустити цього", - заявив Ребров.

Тренер київського "Динамо" зробив кілька компліментів молодим гравцям своєї команди за їхні виступи в останніх матчах.

"Напевно, хлопці в останніх іграх заслужили на перемогу своїм бажанням. Для мене не грає ролі їхній досвід і вік. Якщо він перевершує конкурентів на позиції, то він грає. У молодих з'явився шанс, вони ним скористалися. Напевно, своїм бажанням на іграх і тренуваннях вони надихають всю команду. Зараз видно, що всі заграли інакше", - заявив Ребров.

При цьому він підкреслив, що в матчі проти "Бенфіки" хотів би бачити атакувальний футбол у виконанні своєї команди.

"Це не Кубок України, тут зібрані всі найкращі команди Європи. Важливо сконцентруватися на кожному компоненті гри, зрозуміти, що і ми повинні показувати гру, а не тільки оборонятися. В останніх двох іграх хлопці довели, що можуть показувати командний футбол", - вважає тренер.

Ребров раніше кілька разів висловлював невдоволення мотивацією команди, однак зараз пов'язує прогрес "Динамо" саме з психологією.

"Думаю, в першу чергу гра в останніх матчах змінилася через психологічний аспект. У грі з "Карпатами" ми пробігли в сумі 122 км порівняно з 107 км проти "Бенфіки". Тепер усі побачили, що ми не можемо обігравати команди, просто володіючи м'ячем. Потрібно грати інтенсивно. Щоб обігравати будь-яку команду, потрібно докладати максимум зусиль", - додав Ребров.

Нагадаємо, минулого тижня "Динамо" перемогло в овертаймі матчу Кубка України луганську "Зорю" з рахунком 5:2, а потім розгромило львівські "Карпати" у поєдинку чемпіонату України 4:1.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 950 | Додав: adminA | Теги: Динамо в гостях, Бенфіка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]