Сб, 2024-04-20, 09:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:10
Для участі в переговорах прибула українська делегація з представниками РФ
Інші останні Надзвичайні новини

Українська делегація прибула в район білорусько-українського кордону для участі в переговорах з представниками Російської Федерації.

Як повідомляє прес-служба Офісу президента, до складу делегації увійшли голова фракції "Слуга народу" Давід Арахамія, міністр оборони України Олексій Резніков, радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк, глава делегації України в ТКГ Андрій Костін, народний депутат Рустем Умєров та заступник міністра закордонних справ України Микола Точицький.

Зазначається, що ключове питання перемовин - негайне припинення вогню та відведення військ з території України.

Нагадаємо, сьогодні можуть відбутися перші переговори з країною-агресором з моменту початку повномасштабної війни проти України. Місце проведення - в районі річки Прип'ять на українсько-білоруського кордоні. 

Раніше голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, який входить до складу української делегації на переговорах з Росією в Білорусі, заявив, що вони сьогодні проводяться для того, щоб "почути пропозиції". 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 365 | Додав: adminA | Теги: українська делегація, представники РФ, переговори | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]