Пт, 2024-04-19, 22:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:17
Для виявлення міліціонерів-зрадників Москаль просить видати силовикам посвідчення нового зразка
Інші останні Кримінальні новини

Голова Луганської облдержадміністрації Геннадій Москаль просить голів Міністерства внутрішніх справ, Служби безпеки України і Фіскальної служби України видати українським силовикам посвідчення нового зразка задля виявлення міліціонерів-зрадників.

Як пише на своєму сайті губернатор, частина співробітників УМВС, УСБУ і управління Фіскальної служби в Луганській області пішли на співпрацю з терористичною "Луганською народною республікою" і були звільнені створеними на контрольованій Україною території підрозділами своїх служб.

"Проте, оскільки списків звільнених на блокпостах Збройних сил України немає, зрадники безперешкодно проїжджають їх, пред`являючи посвідчення. Таким чином вони проходять на українську територію для збирання оперативної інформації або розвідувально-диверсійної діяльності", - пише Москаль.

У зв`язку з цим він звернувся до міністра МВС, голови СБУ і Фіскальної служби України з проханням терміново розробити і вручити працівникам своїх територіальних підрозділів у Луганській області захищені посвідчення нового зразка.

Таким чином, упевнений губернатор, можна істотно знизити кількість диверсантів, які проникають на українську територію.

Нагадаємо, у вересні в Антрациті з'явилася "народна міліція" окупантів. Туди увійшли як нинішні, так і колишні співробітники МВС. Зарплати у "народних правоохоронців" поки що немає, вони працюють за сухпайки.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 963 | Додав: adminA | Теги: міліціонерів-зрадників, москаль, силовикам посвідчення нового зразка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]