Ср, 2024-05-08, 05:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:44
Для завершення війни проти росії понад 80% українців не готові на територіальні поступки - КМІС
Інші останні Політичні новини

Близько 84% українців не готові на територіальні поступки заради завершення війни проти росії. Навіть якщо через це бойові дії триватимуть значно довше і існуватиме загроза існуванню України.

Про це йдеться в опитуванні КМІС за 6-20 липня 2022 року.

Усього 10% українців готові поступитися територіями в обмін на мир. Ще 6% людей не визначилися.

Така неготовність поступатися територіями спостерігається в усіх регіонах України. Найбільше на Заході (87%), а найменше на Сході (77%). Ситуація в усіх регіонах, порівняно з травнем, майже не змінилися, водночас на Сході неготовність віддавати території значно зросла — з 68% до 77%.

«Результати дослідження показують, що консенсус щодо неможливості поступок має місце серед населення всіх регіонів і серед різних лінгво-етнічних категорій. Хоча росія (та безвідповідальні українські політики, «журналісти» та «експерти») намагалася нав’язати «розкол» українському суспільстві за різними лініями, але нині і жителі Заходу, і жителі Сходу, і українськомовні жителі, і російськомовні жителі, і етнічні українці, і етнічні росіяни мають спільний погляд на неможливість територіальних поступок агресору», — зазначив заступник директора КМІС Антон Грушецький.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 429 | Додав: adminA | Теги: 80% українців, КМІС, війна, територіальні поступки, РФ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]