Чт, 2024-04-18, 19:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:59
"Дніпру" пенальті Коноплянки здобуло перемогу над лондонським "Тоттенхемом"
Інші останні Спортивні новини
Лідер дніпропетровців, який кілька тижнів тому ледь не опинився в розташуванні англійського "Ліверпуля" зумів привести свою нинішню команду до перемоги в першому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи.

Дніпропетровський "Дніпро" здобув мінімальну перемогу 1:0 над лондонським "Тоттенхемом" у першому матчі двораундового протистояння з 1/16 фіналу Ліги Європи.

Єдиний гол був забитий на 81-й хвилині з пенальті Євгеном Коноплянкою, на покупку якого в кінці січня претендував не тільки "Ліверпуль", але і нинішній суперник, зазначає ZN.UA.

Відзначимо, що в іншому матчі Ліги Європи одеський "Чорноморець" внічию 0:0 зіграв з французьким "Ліоном".

"Дніпро" на правах господарів в більшій частині ігрових відрізків володів ініціативою, створювали моменти біля воріт суперника, проте довгий час не міг втілити перевагу в голи. В першому таймі активно діяв у нападі бразилець Матеус, а також українець Роман Зозуля. Двічі суддя міг дати пенальті за порушення лондонців у своїй штрафній, але його свисток мовчав.

А вже після перерви "шпори" зуміли переломити гру і лише невезіння не дозволило їм відкрити рахунок. На 81-й хвилині арбітр Антоніо Лаос все-таки призначив 11-метровий за фол проти Матеуса. Пенальті чітко реалізував Коноплянка. До кінця матчу "Тоттенхем" мав кілька небезпечних моментів для того, щоб врятувати гру - одного разу господарів врятувала штанга. Втім, стійка допомогла гостям після удару Зозулі, а за мить до цього епізоду Артем Федецький примудрився не влучити у ціль з вигідної ситуації.

Матчі за участю "Дніпра" і "Чорноморця" відбудуться 27 лютого відповідно в Лондоні і Ліоні.

Нагадаємо, що в іншому протистоянні 1/16 фіналу Ліги Європи "Динамо" програло 0:2 "Валенсії".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 978 | Додав: adminA | Теги: лондонським Тоттенхемом, Дніпру, перемогу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]