Нд, 2024-09-08, 02:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

23:27
До Дня Конституції України відкриє двері Верховна Рада
Інші останні Туристичні новини

верховна рада У Верховній Раді з 26 по 28 червня 2021 року відбудуться дні відкритих дверей з нагоди 25-річчя Конституції України. Про це повідомляє з посиланням на офіційний сайт ВР.

"З нагоди Дня Конституції України у будинку Верховної Ради України з 26 по 28 червня 2021 року відбудуться дні відкритих дверей", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що у ці дні гості парламенту матимуть змогу сфотографуватися біля унікального високохудожнього видання "Конституція України", побачити національну реліквію – головний Прапор держави - Прапор Незалежності, який народні депутати першого демократичного скликання внесли до залу пленарних засідань Верховної Ради України 24 серпня 1991 року.

Також учасники екскурсії дізнаються про архітектурну спадщину будинку українського парламенту, завітають в гостьову ложу балкона залу пленарних засідань, в якому ухвалюються закони України.

Для того, аби стати учасником екскурсії, слід попередньо зареєструватися та обрати час екскурсії.

Цього року 28 червня в Україні відзначають 25-річчя Конституції.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Туристичні новини | Переглядів: 695 | Додав: admin | Теги: двері, день, рада, конституція, верховна, україна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]