Пт, 2024-03-29, 01:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

31 травня 2021 року о 15 год. 00 хв. на платформі ZOOM, відбулася презентація результатів дослідження "Індекс Євроінтеграційного Економічного Поступу в Україні за 2014 – 2019 рр.".

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2021-06-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

3 червня оголосили програму 74-го міжнародного Каннського кінофестивалю. Цьогоріч за Золоту пальмову гілку боротимуться 22 стрічки.


 

1 червня Парламентарі прийняли в другому читанні та в цілому Закон України «Про обмеження обігу пластикових пакетів на території України».


 

Приєднання України до НАТО та Європейського Союзу дозволить покласти край штучно створеному Путіним конфлікту з Україною.


Google оцифровка мозг человек

 

 

Компания Google вместе с учеными Гарвардской лаборатории Лихтмана оцифровали один кубический миллиметр ткани коры головного мозга.


суд навальный

 

 

В своем иске Навальный указывал на ежечасное появление у его кровати охранника, из-за которого, ему приходилось регулярно просыпаться.