Пт, 2024-04-19, 03:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:37
До Києва прибув відомий французький журналіст Леві, щоб зняти фільм про війну та незламність українців - Кличко
Інші останні Столичні новини - новини Києва

До Києва приїхав відомий французький журналіст і письменник Бернар-Анрі Леві, який знімає документальний фільм про події в Україні.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко на своїй сторінці у Facebook. Леві, зокрема, зустрівся з Кличком, який керує Києвом в умовах воєнного стану.

"Сьогодні поспілкувався з французьким філософом, письменником та політичним журналістом Бернаром-Анрі Леві. Ми знайомі з часів Революції Гідності. Зараз Бернар-Анрі знімає документальний фільм про нові випробування, героїзм та незламність українського народу. Про війну, з якою росія прийшла нищити нашу державу і вбивати мирних українців. Світ повинен знати правду. І розуміти, що сьогодні ми захищаємо не тільки свою землю і своє майбутнє, а й мир і майбутнє всієї Європи, демократичні цінності і право на свободу", - заявив Віталій Кличко.

Він наголосив, що дикість та варварство, які росія чинить в Україні, - це війна проти цивілізації, злочини проти людяності, за які агресору доведеться відповідати. За його словами, злочинцями мають відчувати себе й ті, хто фінансує країну-агресора.

"Ці політики, з одного боку, проти війни, а з іншого боку не припиняють бізнес з росією. І я говорю з усіма: якщо ви направляєте гроші у росію, кожен цент, кожен євро йде на фінансування армії", - сказав у розмові з Бернаром-Анрі Леві Віталій Кличко.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 461 | Додав: adminA | Теги: незламність українців, фільм про війну, французький журналіст Леві, Київ, кличко | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]