Чт, 2024-04-25, 11:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:13
"До Путіна явно погано доходить" - глава Пентагону про нову агресію Росії
Інші останні Новини світу

Глава Пентагону про нову агресію Росії: "До Путіна явно погано доходить"

Росію знову викрили у втручанні в американські вибори і засудили за напад на українські кораблі

Міністр оборони США Джеймс Меттіс вважає, що до президента РФ Володимира Путіна явно погано доходить, що його агресивні дії розкриті і це налаштовує світ проти росіян, але Москва знову втрутилася в американські вибори і застосувала силу проти України. Про це він сказав під час форуму з безпеки в Каліфорнії, передає Reuters.

На його думку, з моменту приходу до влади Трампа відносини між США і Росією значно погіршилися. Також він зазначив, що Путін продовжує агресивні дії проти американців.

"Путін минулого місяця знову намагався заплямувати наші вибори (проміжні вибори до Конгресу – ред.), і ми продовжуємо спостерігати зусилля в цьому напрямку. Він продовжує спроби підірвати демократичні процеси, які потрібно захищати", – заявив Меттіс.

Також він пояснив, що нещодавня агресія Росії в Керченській протоці пояснює, чому міжнародна спільнота дедалі більше недовірливо відноситься до Кремля.

"До містера Путіна явно погано доходить. Він не визнає, що те, що він робить, насправді створює ворожість проти його людей ... Ми маємо справу з кимось, кому ми просто не можемо довіряти", – сказав глава Пентагону.

Відзначимо, напередодні в Буенос-Айресі пройшов саміт Великої двадцятки (G20). Серед іншого світові лідери обговорювали з президентом Росії українське питання, в тому числі канцлер Німеччини Ангела Меркель, президент Франції Еммануель Макрон, прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо. Всі вони закликали російського лідера до звільнення українських моряків, захоплених в Керченській протоці.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 831 | Додав: adminA | Теги: агресія Росії, Путін, погано доходить, глава Пентагону | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]