Пт, 2024-04-19, 20:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

00:33
До Великої Британії для дітей з України спростять візові правила в'їзду
Інші останні Новини світу

велика британія До законодавства Великої Британії внесуть зміни, які дозволять неповнолітнім українцям в’їжджати в країну без супроводу батьків.

Про це повідомив редактор відділу внутрішньої політики The Times Метт Датан.

"Очікується, що міністри оголосять про зміни до візових правил, які дозволять сотням біженців-підлітків, які застрягли в Україні, приїхати до Великої Британії.

Зміна полягає в тому, що діти до 16 років без супроводу зможуть приїхати, якщо у них буде дозвіл одного батьків або законного опікуна", – повідомляє Метт Датан.

Наразі візові правила Великої Британії забороняють неповнолітнім самостійно приїжджати у країну. Виключенням є возз’єднання з одним із батьків або опікуном, який вже перебуває на території держави.

Метт Датан зазначив, що Міністерство внутрішніх справ Великої Британії видало 88 тисяч віз біженцям за схемою Homes for Ukraine, з яких 52 тисячі прибули в країну.

Однак майже 20 тисяч візових заяв все ще не розглянуті або призупинені. Тому міністр у справах біженців лорд Харрінгтон із Уотфорда наполягав на послабленні жорстких правил.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 380 | Додав: admin | Теги: Велика Британія, діти, в'їзд, віза, україна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]