Чт, 2024-03-28, 16:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:14
Документальний фільм про війну в Україніі знімає режисер "Ідентифікації Борна"
Інші останні Культурні новини

Американський кінорежисер Даг Лайман знімає в Україні документальну стрічку про "жахіття війни", розпочатої рф проти України.

За словами режисера, він не може повірити, що подібне відбувається у 2022 році, проте спеціалізується на стрічках про "звичайних людей у надзвичайних обставинах", а в Україні є "40 мільйонів подібних історій". Серед них Лайман виділив досвід спілкування зі свекрухою українського бійця, яка робить коктейлі Молотова.

"Як росія може домінувати в країні, де бабусі тримають в сараї по два ящики з коктейлями Молотова?" – поділився враженнями Даг Лайман.

Зауважимо, що Лайман є автором багатьох популярних кінострічок, серед яких “Свінгери”, “Ідентифікація Борна”, “Містер і місіс Сміт, “Телепорт”, “Гра без правил” та “На межі майбутнього”.

Нагадаємо, Український кінорежисер, сценарист та письменник Олег Сенцов долучився до одного з загонів спецпризначення та вирушив боротися з російською агресією на сході України.

Американський режисер Кері Фукунага, який перебував у Харкові разом із благодійною організацією “World Central Kitchen”, опублікував світлину наслідків обстрілів міста російськими військами.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 549 | Додав: adminA | Теги: режисер «Ідентифікації Борна», війна, документальний фільм, Україніа | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]