Сб, 2024-04-20, 11:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:36
Два міністри Німеччини з візитом прибули до України
Інші останні Столичні новини - новини Києва

Німецькі міністр внутрішніх справ Ненсі Фезер та міністр соціальних питань Губертус Гайль прибули у понеділок з візитом до України.

Про це повідомляє Der Spiegel.

"В Україну з візитом прибули федеральний міністр внутрішніх справ Ненсі Фезер і міністр соціальних питань Губертус Гайль (обидва від Соціал-демократичної партії Німеччини). На початку своєї поїздки політики СДПН захотіли зранку відвідати зруйноване війною місто Ірпінь", – йдеться у повідомленні.

Для обох німецьких міністрів – це перший візит в Україну після початку повномасштабного вторгнення рф в Україну.

"Окрім поїздки в Ірпінь, також заплановані зустрічі з українськими політиками, зокрема колегою Фезер Денисом Монастирським, очільником цивільного захисту Сергієм Круком, віцепрем'єр-міністром – міністром економіки Юлією Свириденко, міністром соціальної політики Оксаною Жолнович та мером Києва Віталієм Кличком", – повідомляє німецька газета.

Як відомо, минулого тижня в Україні із спільним візитом перебували міністр європейських, інтеграційних та закордонних справ Австрії Александр Шалленберг і міністр закордонних справ Чехії Ян Ліпавський.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 523 | Додав: adminA | Теги: україна, міністри Німеччини, візит | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]