Нд, 2024-04-28, 01:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 239 240 241 242 »


Укрaїнa cумлінно виконувaтиме підпиcaні нa почaтку 2009 року гaзові угоди з Роcією, хочa ввaжaє кaбaльними їхні умови і домaгaєтьcя їхнього перегляду, зaявив Вітaлій Лук'яненко - преc-cекретaр прем'єрa Укрaїни Миколи Азaровa.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2011-09-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Міністр енергетики і вугільної промисловості України Юрій Бойко відкидає злиття Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" і російського АТ "Газпром".



Україна готова продовжувати надавати допомогу Японії в подоланні наслідків стихійних лих й аварії на атомній електростанції, які сталися в березні.



Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings підтвердило і відкликало суверенний рейтинг України за національною шкалою - AA(ukr). Відкликання зумовлено тим, що агентство більше не вважає його релевантним для рейтингового покриття України.



За підсумками торгів на міжбанківському валютному ринку курс європейської валюти по відношенню до гривні виріс на 4-5копеек, в порівнянні з вчорашніми значеннями.



Міністерство закордонних справ заявляє про відсутність інформації про можливе розміщення на території України коштів лідера Лівії Муамара Каддафі.


 

З 1 січня в кіосках, перукарнях і навіть на ринках хочуть запровадити безготівковий розрахунок - за пластиковими картками.



 

"Ми недавно повернулися з інсулінового заводу "Індар", з яким хочемо співробітничати в сфері виробництва інсуліну, крім того, ми довідалися ще й про потребі в медикаментах для ВІЛ-інфікованих. На двох цих напрямках ми готові плідно працювати, виходячи з того, яку фінансову підтримку ми маємо на федеральному рівні", - сказав губернатор Парани.

 

61% опитаних компанією Research&Branding Group вважають найбільш значним досягненням України й українців за роки незалежності відсутність військових конфліктів. Про це свідчать результати опитування.




Державна інспекція з питань захисту прав споживачів та Національна комісія регулювання зв'язку (НКРЗ) України 8 серпня розпочали спільну позапланову перевірку ПрАТ "МТС Україна"


 

Українські виробники автотранспортних засобів в січні-липні 2011 року збільшили виробництво автомобілів (легкових і комерційних) і автобусів на 50% порівняно з аналогічним періодом 2010 року - до 57,921 тис. од.



Національний банк України (НБУ) з 13 серпня виводить тимчасову адміністрацію з банку "Надра" (Київ), повідомила прес-служба НБУ.


 

Підвищення вартості договорів обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів (ОСАЦВ) у зв'язку зі вступом в дію з 18 вересня 2011 закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо ДТП та виплат страхового відшкодування" не передбачається.


 

Українська федерація страхування (УФС), Ліга страхових організацій України (ЛСОУ) та Асоціація страхового бізнесу (АСБ) ініціюють спільне звернення до Держфінпослуг щодо необхідності внесення змін до порядку реєстрації договорів перестрахування


 

Уряд і Нацбанк Україні протягом тижня розроблять узгоджений план заходів щодо запобігання негативним наслідкам нестабільної ситуації на світових фінансових ринках, який, зокрема, буде спрямований на зменшення доларизації економіки, імпортозаміщення та підвищення привабливості безготівкових розрахунків.