Вт, 2024-04-16, 17:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:02
Експерт розкрив, що насправді відбувається на Кримському мосту - дим і перекритий рух
Інші останні Новини з регіонів України

Військовий експерт Олег Жданов вважає, що незабаром нас можуть очікувати Хороші новини щодо Кримського мосту. На його думку, об'єкт можуть атакувати британськими ракетами Storm Shadow.

"Судячи з фотографій і відео, які викладають в соціальних мережах, задимлення в районі центрального прольоту, найвище місце. Коли пішли перші розмови про те, що Кримський міст може бути знищений російська федерація розгорнула на окупованій території Криму, навколо Керчі цілу програму. Баржі з дзеркалами, кутові відбивачі і фінал - було проведення навчань на мосту по боротьбі з диверсійними групами противника", - зазначив Жданов.

За його словами, тоді був точно такий же білий дим, задимлення, а міст був закритий. Водночас Україна, ймовірно, отримала нову партію британських ракет.

"Сьогодні на центральному прольоті проводяться навчання, те саме задимлення білим димом і знову ж таки з метою убезпечити міст від ударів з повітря... І тут в Києві у нас в гостях Міністр оборони Великобританії. Напевно приїхав з черговою партією ракет - зазвичай з порожніми руками в гості не ходять", - підсумував експерт.

За його словами, росія боїться нової атаки по Кримському мосту.

Паніка в Криму

З наближенням контрнаступу ЗСУ росіяни в Криму дедалі менше почуваються у безпеці, вони планують втечу. Топ-менеджмент представництв державних компаній рф отримав вказівку готуватись до "евакуації".

В ОК "Південь" заявили, що громадянам російської федерації, які звикли жити і відпочивати в тимчасово окупованому Криму, варто звикати до звуків повітряної тривоги.

24 травня російські телеграм-канали повідомили, що поблизу берегів Туреччини Морські дрони атакуватимуть розвідувальний корабель рф проекту 18280 "Іван Хурс".  Після новин про атаку на корабель рф так звана "влада" Криму оголосила про закриття Кримського мосту.

У мережі з'явилися кадри задимлення поблизу Кримського мосту. Разом з тим, "влада" заявила, що це пов'язано з навчаннями. Зараз рос, ЗМІ заявляють, що міст відкрили.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 294 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]