Пт, 2024-04-26, 00:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:36
ЄС буде підтримувати Україну запевнив єврокомісар Варгеї
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Під час візиту єврокомісара з питань політики сусідства та розширення Олівера Варгеї в Україну, він зустрівся з прем'р-міністром України Олексієм Гончаруком, і запевнив його в підтримці Європейського союзу. Про це Варгеї написав в своєму Twitter-акаунті.

"Хороша дискусія з Олексієм Гончаруком про відносини ЄС з Україною ... Під враженням від реформ і реалізації Угоди про асоціацію, але багато що ще належить зробити. Ми будемо продовжувати підтримувати Україну на благо країни і її народу", - написав Варгеї.

Нагадаємо, що сьогодні, 11 лютого, розпочався візит єврокомісара з питань політики сусідства та розширення Олівера Варгеї в Україні. Він уже зустрівся зі спікером парламенту раді Дмитром Разумковим, з парламентським комітетом з інтеграції України з Європейським союзом, а також з віце-прем'єр-міністром з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Дмитром Кулебою.

Також плануються зустрічі єврокомісара з Президентом України Володимиром Зеленським та главою МЗС Вадимом Пристайком.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 797 | Додав: admin | Теги: ЄС, варгеї, підтримка, єврокомісар, Гончарук, україна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]