Пт, 2024-04-19, 00:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:25
ЄС розширив юридичну базу для санкцій проти Росії
Інші останні Новини Європейського Союзу

"Офіційний журнал" Євросоюзу відповідно до рішення Європейської Ради 16 липня і постановою Ради ЄС 18 липня опублікував регламент зі зміною порядку застосування обмежувальних заходів у зв'язку з українською ситуацією, повідомляє "Інтерфакс".

У статті 3 попереднього регламенту параграф 1 замінений на текст, який включає наступні параграфи:

"a) фізичні особи, відповідальні за дії чи політику, що підриває або загрожує територіальній цілісності, суверенітету і незалежності України або стабільність на Україні, які активно підтримують або здійснюють такі дії чи політику або чинять перешкоди діям міжнародних організацій на Україні, і пов'язані з ними фізичні та юридичні особи або органи.

b) фізичні та юридичні особи або органи, які матеріально чи фінансово підтримують дії, що підривають або загрожують територіальній цілісності, суверенітету та незалежності України, або фізичні і юридичні особи та органи Криму або Севастополя, чия власність була передана в порушення українського законодавства, або

c) фізичні та юридичні особи та органи, які сприяли такій передачі".

Регламент набув чинності в день його публікації.

Нагадаємо, увечері 16 липня в Брюсселі пройшла позапланова Європейська Рада - перший саміт за італійського головування в ЄС. Європейська Рада оголосила про розширення другої фази санкцій проти Росії.
 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 925 | Додав: adminA | Теги: ЄС, санкцій проти Росії, юридичну базу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]