Пт, 2024-04-19, 12:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:46
"Гігантською трагедією" назвав війну в Україні Білл Гейтс
Інші останні Новини світу

війна Україна Білл Гейтс оголосив, що передає у свій благодійний фонд $20 млрд. Мільярдер планує збільшити його витрати з майже $6 млрд до $9 млрд на рік. Про це Гейтс розповів у Twitter.

Білл Гейтс апдейтнув інформацію щодо благодійного Фонду Білла та Мелінди Гейтс. Мільярдер звернув увагу на те, що кілька глобальних невдач в останні роки розчарували багатьох людей та змусили їх песимістичніше дивитися в майбутнє.

"Пандемія — одна з найбільших невдач в історії. Війна в Україні — гігантська трагедія для всього світу. Шкода від зміни клімату вже гірша, ніж прогнозувала більшість моделей. США зробили величезний крок назад у сфері гендерної рівності та здоров’я жінок", — пише Гейтс.

Сам мільярдер зберігає оптимізм. У цьому йому допомагає неймовірний героїзм і самопожертва людей у всьому світі. Гейтс вважає, що збиток можна пом’якшити та повернутися до прогресу, якого прагнув світ. Мільярдер вирішив докластися до цього через свій благодійний фонд. Останній має збільшити витрати з майже $6 млрд на рік до $9 млрд до 2026-го. Щоб це стало можливим, Гейтс перерахує до фонду $20 млрд уже в липні.
Що буде далі

Білл Гейтс підтвердив плани передати майже всі свої статки фонду ще за життя. Він збирається поступово покинути список найбагатших людей світу. Наразі Білл Гейтс посідає п’яте місце в рейтингу Forbes. Його капітал оцінюють в $101 млрд.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 422 | Додав: admin | Теги: війна, гейтс, трагедія, україна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]