Ср, 2024-04-24, 17:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:48
Греція, Італія та Іспанія - найбільш корумповані країни ЄС - дослідження
Інші останні Новини Європейського Союзу
Греція, Італія та Іспанія, на думку жителів цих країн, є найкорумпованішими державами в Євросоюзі. Про це свідчать результати дослідження, проведеного Єврокомісією.

"Згідно з результатами останньої антикорупційної доповіді Європейської комісії, найбільша кількість людей, які думають, що корупція є досить поширеною практикою в країні, - серед жителів Греції, Італії та Іспанії", - говориться в повідомленні.

Так, 99% жителів Греції вважають, що корупція - це явище національного масштабу. Наступною в рейтингу виявилася Італія (97%), за нею - Іспанія, Литва і Чеська Республіка (по 95%).

Про те, що корупція поширена в ЄС, вважають три чверті європейців.

В основу доповіді лягли дані, які збиралися впродовж двох років за допомогою існуючих механізмів моніторингу. Потім ця інформація була сполучена із працями, написаними за цією темою представниками влади країн-членів Європейського Союзу, з науковими дослідженнями, звітами незалежних експертів, статистикою, проведеною за рахунок фінансування Європарламенту, і громадськими організаціями.

Нагадаємо, за даними Transparency International, Україна - найбільш корумпована країна Європи.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 905 | Додав: adminA | Теги: Італія та Іспанія, корумповані країни ЄС, Греція, дослідження | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]