Сб, 2024-04-27, 02:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:16
Громадська Варта вже працює в Києві
Інші останні Столичні новини - новини Києва
У Дніпровському районі Києва створено Громадську Варту, яка вже розпочала нічні патрулювання. Про це повідомив заступник голови фракції "УДАР” у Київраді VI скликання Андрій Странніков.

"Громадська варта – це позапартійна і позаполітична структура. Небайдужі мешканці району, не зважаючи на різні політичні уподобання,  об’єднались у добровільні дружини, щоби охороняти правопорядок на вулицях району, запобігати підпалам автівок та іншим безчинствам тітушок”, – сказав Андрій Странніков.

Депутат відзначив, що у Деснянському і Дарницькому районі вже діють Громадські варти, тож її створення у Дніпровському районі завершило процес формування добровільних загонів з охорони громадського порядку на Лівому березі Києва.

«Наразі Громадська Варта Дніпровського району складає 14 автомобілів і півсотні громадян, які патрулюють вулиці району в нічний час. Я закликаю всіх активних мешканців району долучатися до лав Громадської Варти, щоби разом оберігати спокій нашого з вами міста”, - зазначив Странніков. 


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 1031 | Додав: adminA | Теги: Києві, Громадська варта | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]