Пт, 2024-04-26, 06:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:44
Як оформляти розстрочку для оплати "комуналки" - українцям пояснили
Інші останні Економічні новини

  Для того щоб отримати можливість сплачувати за опалення частинами, потрібно подати письмову заяву до свого постачальника послуги.

"А теплопостачальне підприємство зобов’язане прийняти заяву та, починаючи з дати її подання, щомісяця протягом року виставляти половину вартості рахунку за опалення без жодних комісій і передоплат", - пояснив віце-прем’єр-міністр Володимир Кістіон, коментуючи ситуацію, що склалася з оформленням відповідних заяв у деяких містах України.

За його словами, усі теплопостачальні підприємства повинні виконувати постанову Кабміну №744 "Про зменшення фінансового навантаження на споживачів щодо оплати послуги з централізованого опалення шляхом створення умов для отримання розстрочки на оплату послуги з централізованого опалення", яка набрала чинності 1 листопада 2016 року.

"З цієї дати всі теплопостачальні підприємства зобов’язані оформляти відповідні заяви громадян, не вимагаючи жодних інших додаткових документів. Відмови надати людям так звану "комунальну розстрочку" на опалення сприйматимуться як недотримання рішення Уряду", - підкреслив урядовець

Нагадаємо, Кабінет міністрів надав можливість оплати житлово-комунальних послуг у розстрочку для тих українців, які не отримують субсидії.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 884 | Додав: adminA | Теги: розстрочка для оплати комуналки, українці | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]