Сб, 2024-04-27, 07:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:34
Як уряд ліквідовує тіньові ринки і корупційні схеми - Гончарук розповів
Інші останні Економічні новини

Гончарук розповів, як уряд ліквідовує тіньові ринки і корупційні схеми

Прем’єр-міністр Олексій Гончарук розповів, як уряд ліквідовує тіньові ринки і корупційні схеми.

Про це він написав у телеграм-каналі.

“Уряд ліквідовує тіньові ринки і корупційні схеми в різних галузях. Два тижні тому я давав доручення надати інформацію про факти імовірного незаконного видобування корисних копалин у регіонах. На сьогодні це зробили лише три ОДА — Тернопільська, Харківська та Чернівецька. Сім областей взагалі нічого не подали, решта 15 областей — надали інформацію частково або повністю відсутню інформацію щодо координат цих об’єктів”, – розповів він.

Він зазначив, що до кінця цього тижня в Уряду та керівництва Держгеонадра має бути вся інформація від УСІХ областей. Держгеонадра також підготують відповідний план заходів.

“Уряд ліквідовує тіньові ринки і корупційні схеми в різних галузях — обіг деревини, гральний бізнес, забудовники, АЗС. Усі органи держави мають розглядати це як комплексну стратегію. Ті, хто думають, що це тимчасові заходи для “галочки” – дуже помиляються. Без документів працювати ніхто не буде. Це — нова реальність. Без жодних виключень”, – обіцяє Гончарук.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 806 | Додав: adminA | Теги: уряд, ліквідація тіньових ринків і корупц, Гончарук | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]