Пт, 2024-03-29, 17:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:35
Яка покрівля підходить будинку: кілька порад
Інші останні Новини України

Сучасні покрівельні матеріали дуже надійні та цінні. Будь-який з них здатний не тільки надійно захистити будинок від дощу і снігу, а й по-справжньому прикрасити його. Проте, при виборі покрівельного покриття бажано брати до уваги архітектурний стиль будівлі, а також враховувати, які матеріали використані для кладки і оздоблення стін.

На сьогоднішній день, найдешевший з сучасних покрівельних матеріалів - це металочерепиця. Незважаючи на досить демократичну ціну, вона характеризується високими експлуатаційними якостями: насамперед міцність і мала вага, стійкість до атмосферного впливу, більш тривалий термін служби, ніж проста оцинковка. Найефективніше металочерепиця виглядає на будівлі з білими стінами.

Мідна покрівля - це саме те, що надає будівлям високий статус і ототожнює його з середньовічними дворянськими маєтками. Таке дахове покриття підійде тільки будівлям, витриманим в класичних традиціях. Його стіни повинні бути викладені облицювальною цеглою або оштукатурені і пофарбовані в м'які тони.

Керамічна черепиця - ще один покрівельний матеріал, який викликає асоціацію з старими добрими часами. Глиняна черепиця найкраще підходить до стін, складених з природних матеріалів: камінь, дерево, цегла.

Якщо описані вище покрівельні матеріали відповідають уже усталеним архітектурним стилям, то бітумна черепиця, немов спеціально створена для найсміливіших дизайнерських експериментів. Це покриття однаково гармонійно виглядає на ультрасучасних будівлях зі скла і на цегляному котеджі. Причина криється в здатності цього матеріалу приймати будь-яку форму. Цей покрівельний матеріал не гниє, не вбирає вологу і тому не має обмеження за кількістю циклів замерзання — розмерзання. Якщо ж говорити про бренд, то найкращим варіантом буде, якщо вами буде куплена бітумна черепиця Тегола за помірну ціну на tegola.ua.

Найголовніше, щоб під покриття не скупчувалися непотрібна волога, для цього монтується система з теплоізоляції і спеціальні паро-, гідро- і вітрозахисні плівки.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 812 | Додав: admin | Теги: бітумна черепиця | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]