Вт, 2024-03-19, 08:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:29
Яких видів бувають фітинги латунні різьбові для труб із ПВХ та інших матеріалів
Інші останні Новини світу науки і технологій

Переваги латунних фітингів полягають у їх використанні для з'єднання як полімерних і металополімерних, так і сталевих трубопроводів, дані вироби також відрізняються гігієнічною безпекою і міцністю.

Як виглядають фітинги латунні різьбові

Фітинги різьбові - збірно-розбірні деталі, призначені для того, щоб з'єднати окремі частини трубопроводу один з одним. Фітинги латунні різьбові є сполучними фітингами, що містять зовнішнє або внутрішнє різьблення. Як правило, вони мають циліндричне різьблення. Дані вироби використовують для приєднання труб і окремих частин трубопроводу за допомогою внутрішньої або зовнішньої різьби, яка присутня і на фітингах, і на частинах трубопроводу, що з'єднуються.

Перевага різьбових латунних фітингів у тому, що вони, на відміну інших фітингів, використовуються багаторазово. З їх допомогою труби з'єднують між собою, а також приєднують до трубопровідної арматури, сантехнічного обладнання та інших приладів. Розрізняють різьбові фітинги без покриття, з цинковим, хромованим та нікелевим покриттям. Вироби з покриттям відрізняються більшою міцністю та стійкістю до корозії.

Існують різні моделі різьбових латунних фітингів, що мають різну конструкцію – від косинця, трійника, відведення, ніпеля, муфти, хрестовини до згону, заглушки, контргайки, колекторів тощо.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу науки і технологій | Переглядів: 374 | Додав: Gratch79 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]