Пт, 2024-03-29, 07:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:06
Календарний план четвертої сесії Рада ухвалила. Засідати будуть до 18 липня
Інші останні Політичні новини
Верховна Рада сьогодні, 6 лютого, ухвалила календарний план роботи на сесію. Відповідне рішення проголосували 235 депутатів.

Спікер Ради Володимир Рибак поставив на голосування постанову про календарний план з пропозиціями комітету, які у середу Рада не змогла проголосувати. Опозиційні фракції не дали жодного голосу за календарний план.

Після цього Рибак поставив на голосування порядок денний, у який включені усі питання, зареєстровані на 6 лютого.

"За" прийняття порядку денного проголосували 235 депутатів (185 - фракції Партії регіонів, 32 - фракції КПУ та 18 позафракційних). Опозиція знову не дала жодного голосу за це рішення.

Згідно з затвердженим календарним планом, четверта сесія матиме 11 пленарних тижнів, сім тижнів роботи в комітетах, комісіях і фракціях. Сесія вважається відкритою 4 лютого і триватиме до 18 липня 2014 року.

5 лютого опозиція заблокувала ухвалення календарного плану, вимагаючи від Ради спочатку проголосувати закони, які б дозволили вирішити політичну кризу в країні, зокрема, щодо зміни Конституції.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 859 | Додав: adminA | Теги: 18 липня, рада, календарний план четвертої сесії | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]