Пт, 2024-03-29, 17:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:26
Керівництво ПАРЄ приїхало до України
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Президент Парламентської асамблеї Ради Європи Тіні Кокс та лідери парламентських груп у середу відвідають Львів на знак солідарності з Україною та для зустрічей із представниками влади. Про це розповіли у пресслужбі асамблеї.

"Президент ПАРЄ перебуває з візитом в Україні на запрошення спікера Верховної ради, його супроводжують лідери п’яти політичних груп та генеральний секретар Парламентської асамблеї Ради Європи", - пояснили у Страсбурзі.

Напередодні візиту Тіні Кокс дав інтерв’ю ЗМІ, у якому зокрема розповів про те, як саме виганяли росію з Ради Європи, та що цьому передувало. Він також спробував переконати, що не був проросійським до початку вторгнення.

Делегація ПАРЄ у Львові має намір "обговорити наслідки агресії рф проти України та найкращі способи підтримки з боку Ради Європи".

"Частина обговорення стосуватиметься того, як допомогти українській владі розслідувати різанину в Бучі та інших районах, раніше окупованих російською армією", - наголосили в пресслужбі асамблеї.

У Львові президент та керівники груп також зустрінуться, зокрема, з членами української делегації в ПАРЄ та міським головою Львова Андрієм Садовим.

Як повідомлялося, Президент ПАРЄ натякає, що з Ради Європи можуть виключити не лише росію, а й Туреччину.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 540 | Додав: adminA | Теги: україна, керівництво ПАРЄ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]