Чт, 2024-03-28, 17:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:35
Хрест, інкрустований сотнями діамантів і рубінів, вилучили столичні митники
Інші останні Кримінальні новини

Співробітники Київської митниці Держмитслужби виявили у бандеролі з Великої Британії хрест від бренду Theo Fennell, інкрустований трьома сотнями діамантів та рубінів. Відповідно до декларації, у відправленні мала бути вживана біжутерія вартістю 57 фунтів.

Як повідомляється на Facebook-сторінці Київської митниці, посилка прямувала з англійського графства Кент до Одеси.

"У митників, з огляду на наявність логотипу на виробі, з’явився сумнів у тому, що виявлена прикраса – ланцюжок з хрестиком, оздоблені 286-ма камінцями - лише імітація коштовності, тому було вирішено скерувати її на експертизу. Як встановили фахівці Державного гемологічного центру, дана прикраса містить 100 діамантів та 186 рубінів (лише один ланцюжок був прикрашений вісьмома великими білими діамантами)", – йдеться у повідомленні.

Митники зазначили, що справжня вартість ювелірного виробу сягає 4200 англійських фунтів стерлінгів, що у сімдесят три рази перевищує заявлені 57 фунтів стерлінгів.

Співробітники митниці склали протокол про порушення митних правил за ознаками ч. 1 ст. 483 Митного кодексу України. Ювелірну прикрасу, вартість якої становить майже 160 тисяч у гривневому еквіваленті, вилучено.

Також митники зазначили, що прикраса знаходилась у звичайній коробочці без розпізнавальних знаків, а брендовий футляр прямував окремим відправленням на адресу цього ж отримувача.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 654 | Додав: adminA | Теги: інкрустований сотнями діамантів і р, столичні митники, хрест | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]