Чт, 2024-03-28, 15:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:02
KLM скасовує сотні авіарейсів у сезон відпусток через брак персоналу
Інші останні Туристичні новини

Нідерландська авіакомпанія KLM скасує до кінця серпня від 10 до 20 щоденних рейсів на європейських напрямках через брак персоналу та завантаженість аеропорту "Схіпхол". Про це повідомляє NOS.

”Відсьогодні до 28 серпня KLM скасовує від 10 до 20 щоденних рейсів через завантаженість "Схіпхолу”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ці заходи спрямовані на відновлення операційної стабільності, тобто зниження навантаження на персонал аеропорту та авіакомпанії.

KLM заявила, що своєчасно перебронює придбані квитки на інші рейси.

Раніше компанія Transavia оголосила про скасування 240 рейсів до 14 серпня.

Як повідомляє кореспондент ЗМІ в Гаазі, багатогодинні черги можна побачити і в інших аеропортах Нідерландів, зокрема, в Ейндховені. Пасажирів закликають приїжджати щонайменше за чотири години до вильоту.

Через перевантаженість аеропортів країни частина мандрівників вирішила поїхати у відпустку потягом, у зв'язку з чим попит на квитки значно зріс. За даними нідерландської залізниці NS International, у червні було продано 372 тис. квитків, що майже на 30 тис. більше, ніж за той самий місяць 2019 року, до пандемії та коронавірусних обмежень. Серед найпопулярніших напрямків - Париж, Берлін, Брюссель, Мілан.

Також мандрівники пересідають на автівки, що призводить до великих заторів. Тих, хто зібрався подорожувати машиною, закликають виїжджати в будні, а не у вихідні.

Як повідомляли ЗМІ, щоб уникнути багатогодинних черг в амстердамському аеропорту “Схіпхол”, деякі подорожні вдають із себе інвалідів.

Варто зазначити, що вже кілька місяців в аеропорту Амстердама панує хаос через страйки персоналу та брак працівників. Скорочення персоналу відбулося під час пандемії.

У Нідерландах уже не діють коронавірусні обмеження, а через сезон відпусток кількість мандрівників щодня зростає.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Туристичні новини | Переглядів: 469 | Додав: adminA | Теги: KLM, скасовання сотні авіарейсів | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]