Чт, 2024-04-25, 09:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:08
Княжицький пояснив, чому рейтинг Зеленського падає на дно - некваліфіковані й не мають ідеології
Інші останні Політичні новини

Некваліфіковані й не мають ідеології: Княжицький пояснив, чому рейтинг Зеленського падає на дно

Рейтинг президента Володимира Зеленського та його команди стрімко падає через те, що вони не мають ні ідеології, ні кваліфікації, необхідної для управління країною.

Про це у прямому ефірі ток-шоу “Говорить Великий Львів” заявив народний депутат України від “ЄС” Микола Княжицький.

“Рано чи пізно це мало статися. Бо коли влада некваліфікована, неідеологічна, намагається “сидіти” на електораті різних партій, в якийсь момент приходить кінець. Власне, це і відбувається. Країна стоїть перед серйозними викликами – пандемія коронавірусу, падіння економіки, продовження війни. Люди це відчувають і, очевидно, люди не бачать втілення тих всіх обіцянок, про які говорив Зеленський і його команда. Більше того, вони бачать достатньо примітивних людей, які то про “корабельні сосни” говорять, то про якихось “не таких” дітей. І це щодня відбувається. Звісно, що люди розчаровуються, приходять і до “Європейської солідарності”, і частина до ОПЗЖ, частина взагалі губиться. Країна регіоналізується у наслідку і ми це бачимо в соціології”, – зазначив депутат.

“Думаю, цей процес триватиме і буде розвиватися з шаленою швидкістю. Тому, що ця нефаховість і непрофесіоналізм у всьому проявляється. Навіть ця ідея Порошенка переслідувати, бо він Томосу домігся, – це ж абсурд. Порошенко виглядає позитивно в цій ситуації і набирає додаткові голоси. Люди, які підтримують Медведчука, також розчаровані в багатьох факторах. І мені шкода, бо країна може розколотися, і ідеологічно, і регіонально. Росія може тим скористатися і ми будемо стояти перед серйозними викликами”, – додав Микола Княжицький.

Прямий ефір ток-шоу дивіться тут:

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 572 | Додав: adminA | Теги: Княжицький, дно, рейтинг Зеленського | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]