Пт, 2024-03-29, 07:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:02
Коли та на яких умовах закінчиться війна в Україні спрогнозував генерал США
Інші останні Іноземна преса про Україну

Експерт упевнений, що Україна поверне всі свої території, включно з Кримом.

Всупереч сповільненню темпу контрнаступу ЗСУ на різних ділянках фронту, українські захисники поступово звільняють захоплені російськими окупантами території. Повна деокупація України буде здійснена до літа 2023 року.

Про це в ефірі "Голосу Америки" заявив екс-командувач армії США Бен Ходжес.

"Україна відновить суверенітет над усією своєю територією, звісно ж, ​​включно із Кримом. Я очікую, що це станеться до літа наступного року. Але ще перед цим, до кінця цього року, ЗСУ відкинуть російську армію до лінії, на якій ті перебували в лютому. А потім почнуть розглядати необхідні кроки для підготовки до звільнення Криму", - переконаний Ходжес.

Генерал вважає, що взимку ЗСУ будуть у сприятливіших умовах, ніж російські війська, оскільки бойові дії триватимуть на рідній землі з підтримкою населення України в тилу. Окрім цього, українцям суттєво зіграє на руку висока мотивація та допомога західних партнерів.

"Українська армія діє всередині своєї країни і має дружню їм територію як тил. Крім того, 50 країн у єдиному пориві прагнуть забезпечити Україну бойовими можливостями, які їй потрібні. Це включає зимову уніформу та обладнання. У той час, як російська система постачання виснажена, зараз вони посилають до війська людей, які не готові, не навчені і не дисципліновані. Це лише додасть їм більших труднощів", - вважає Ходжес.

Він додав, що для швидшого звільнення своїх територій Україна потребує танків від союзників. На думку військового, заявлені ризики, пов’язані з їх постачанням, є перебільшеними й повинні відійти на другий план.

Війна в Україні: прогноз

ЗСУ продовжують контрнаступ на певних ділянках фронту. Так, за прогнозами експертів, незабаром Збройні Сили України можуть звільнити важливі міста біля Херсона. Деокупація півдня триває, все йде поетапно.

Проте, попри значні втрати окупанти намагаються закріпитися на півдні. Противник обстрілює звільнену територію Херсонської області з лівого берега Дніпра.

За прогнозом західних аналітиків, наступні кілька тижнів війни в Україні будуть критичними. Росіяни намагатимуться уникнути колапсу на своїй лінії фронту до настання зими.

Як заявив раніше керівник Головного управління розвідки МО України генерал-майор Кирило Буданов, бойові дії на території України повинні закінчитися в кінці весни - до літа 2023 року. Для початку ЗСУ вийдуть на кордони України 1991 року.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Іноземна преса про Україну | Переглядів: 369 | Додав: adminA | Теги: закінчення війни, генерал США, Умови, україна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]