Чт, 2024-03-28, 11:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:09
Компанія була єдиним учасником тендеру - «Роза вітрів» виграла право на авіаперевезення президента
Інші останні Економічні новини

«Роза вітрів» виграла право на авіаперевезення президента. Компанія була єдиним учасником тендеру

Авіакомпанія Windrose («Роза вітрів») виграла тендер на авіаперевезення українського президента та вищих посадових осіб, повідомляється в системі держзакупівель Prozorro.

За ці послуги держава сплатить 35,1 млн грн. Компанія була єдиною учасницею у тендері. Згідно з умовами тендеру, так звані «літерні» перевезення будуть здійснюватись у період до 31 грудня 2019 року. Кошти за перевезення будуть надаватися по факту надання послуг протягом 20 днів. Оплачуватиме перельоти державне авіаційне підприємство «Україна».

За даними, поширеними у ЗМІ, компанію Windrose пов'язують з групою «Приват» бізнесменів Ігоря Коломойського та Геннадія Боголюбова. Офіційними засновниками компанії є ТОВ «Райдел», ТОВ «Ренлі» та дві кіпрські компанії.

Польоти літер «А» (або літерні рейси) виконуються для перевезення повітряним транспортом вищих посадових осіб України, а також глав держав та урядів зарубіжних країн, які прибувають до України або перетинають її повітряний простір.

Наприкінці червня під час зустрічі з бізнесом, президент Володимир Зеленський заявив, що Коломойський буде вкладати великі кошти в інфраструктуру Донецької та Луганської областей Зеленський: Олігархи підтримуватимуть соціальні та гуманітарні проєкти .

Перед цим Коломойський пообіцяв, що його канал «1+1» не буде «облизувати» Зеленського під час його президентства.

Автор:
    Олег Панфілович

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 615 | Додав: adminA | Теги: «Роза вітрів», єдиний учасник тендеру, авіаперевезення президента | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]