Чт, 2024-04-25, 21:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:30
Компанія в Нідерландах або вплив Brexit на бізнес
Інші останні Новини Європейського Союзу

Компанія в Нідерландах або вплив Brexit на бізнес

Питання виходу Великобританії зі складу Європейського Союзу (ЄС), яке отримало назву Brexit, вже наближається до фінального завершення. Поки точаться останні дебати, яким повинен бути Brexit — з угодою між Лондоном і Брюсселем, чи без неї, тобто так званий "жорсткий варіант", більшість підприємців Сполученого Королівства задумуються про економічні перспективи своїх підприємств.

Власне, незалежно від того, який варіант Brexit-у буде реалізовано, значно зміняться умови співпраці, а значить і прибутки багатьох міжнародних компанії, що займаються торгівлею. Адже подальше ведення бізнесу з ЄС безпосередньо з Великобританії (UK) може спричинити проблеми і певні фінансові труднощі, зокрема проблеми з імпортом та відшкодуванням ПДВ. Саме тому більшість керівників ухвалюють рішення звернутися за допомогою у компанію ABiLiTieS Trust | Corporate Services, фахівці якої допоможуть "переїхати" до Нідерландів.

Нідерланди — хороший вибір для бізнесу

Слід зауважити, що Нідерланди — це гарний вибір, як для компаній, які переходять зі Сполученого Королівства, так і для інших міжнародних корпорацій та фірм. Якщо ви також плануєте заснувати фірму в Європейському Союзі, тоді вибір Голландії — найкраще рішення. Країна має у своєму потенціалі великий порт в Роттердамі, а також розвинений аеропорт в Амстердамі — все це дозволить максимально легко і комфортно реалізувати всі імпортні потреби вашої фірми.

До цього варто також додати захист законодавства об'єднаної Європи і можливості, які мають компанії ЄС — ви отримаєте на виході беззаперечні докази того, що Нідерланди — найкращий вибір для сучасного бізнесу. Реєстрацію ж BV formation та інші формальності та умови ви можете дізнатися на сайті abilitiestrust.ru, а також замовити тут послуги з реєстрації вашої компанії.

Реєстрація компанії в Нідерландах: що варто знати

У наш час вам не потрібно вивчати детально законодавство Нідерландів, щоб заснувати там компанію. Адже всі ці послуги варто довірити фахівцям, які і фірму заснують, і registered address in the Netherlands, тобто адресу для неї в країні вам нададуть, а також візьмуть на себе всі клопоти із бухгалтерськими послугами та обслуговуванням, юридичні аспекти дозволи на працю і так далі. Саме такі можливості надасть вам спеціалізована компанія, знайти інформацію про яку можна на сайті сabilitiestrust.nl.

Зверніться до них і ви не пожалкуєте, а зможете спокійно сконцентруватися на розвитку власного бізнесу, а не на непотрібних деталях і нюансах.

Ілля Абель спеціально для https://nowyny.eu

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 1659 | Додав: admin | Теги: registered, Netherlands, address | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]