Вт, 2024-04-23, 07:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:39
КПВВ в Станиці, де Зеленський пообіцяв побудувати хаби президент Швейцарії на власні очі побачила
Інші останні Офіційні новини

Президент Швейцарії на власні очі побачила КПВВ в Станиці, де Зеленський пообіцяв побудувати хаби

Найближчим часом розпочнеться реалізація програми з будівництва хабів з аптеками й продуктовими магазинами на КПВВ з тимчасово окупованими територіями

Про це заявив президент України Володимир Зеленський під час огляду пішохідного мосту через річку Сіверський Донець разом з президентом Швейцарської Конфедерації Симонеттою Соммаругою, передає Depo.Донбас з посиланням на Офіс президента.

У ході огляду Соммаруга на власні очі ознайомилася з роботою КПВВ "Станиця Луганська".

"Ми будемо будувати, найближчим часом почне будуватися програма таких хабів на всіх КПВВ, де буде все сучасне - від аптеки до продуктового магазину, до інших адміністративних послуг", — сказав Зеленський.

Він підкреслив, що українська сторона показує "тій стороні" по другий бік лінії розмежування, "як можна жити, яку інфраструктуру ми будуємо - мости, дороги, нормальні КПВВ".

Нагадаємо, 23 липня президент України відвідує з робочим візитом Донецьку область – разом із ним на Донбас завітала колега зі Швейцарії.

В Україну з Швейцарії прибуває гуманітарний вантаж, який складається з 17 вантажівок, що везуть хімікати та реагенти для очищення води.

Як повідомлялося, на засіданні ТКГ 22 липня досягнуто домовленості про повне і загальне припинення вогню на лінії розмежування з 27 липня.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 556 | Додав: adminA | Теги: Хаби, Зеленський, КПВВ в Станиці, президент Швейцарії | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]