Чт, 2024-04-25, 14:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:26
Літо в Лондоні (5 речей, що треба зробити)
Інші останні Новини світу

літо Лондон Літо в Лондоні - це особливий досвід. Воно не схоже на літо багатьох країн, де сонце буде світити безперервно протягом трьох або чотирьох місяців року. Якщо нам пощастить, у нас буде близько двох тижнів сонця в липні або серпні. Погода дуже непередбачувана, і наша середня температура в літні місяці становить близько 20,8 °C (70 ° F).

Це трапляється тому, що ми живемо на острові, і на наш клімат впливають всі фронти погоди. Саме тому можна пережити чотири сезони за один день.

Проте не дозволяйте погоді зупинити вас від того, що може вам запропонувати Лондон. Упродовж червня, липня та серпня в місті відбувається так багато приємних подій, які вам обов'язково сподобаються.

Що робити в Лондоні влітку

Кінотеатр Luna починає працювати з 14 червня по 24 вересня 2017 року. Якщо ви любите фільми та кіно, то ви не хочете втратити цю можливість подивитися один з ваших улюблених фільмів на відкритому набережна Вікторії, парк Ерістал Пелес, парк Грінвіч, палац Кенсінгтон, Вестмінстерське абатство, палац Хемптон-Корт - це лише деякі з чудових місць, куди ви можете піти. Більш детальну інформацію можна знайти тут.

Лондонський тиждень вина з 5 червня по 11 червня 2017 року. Ідеальний вибір, якщо ви старше 18 років і любите вино.

Пригодницька підземна дорога Аліси. Якщо вам подобається історія про Алісу в країні чудес, ви можете побачити місця дії знаменитої казки. Її переклад з англійської на українську вельми цікавий.

"The Chap Olympiad" - 15 липня 2017 року - вечірка в саду, щоб зібрати разом нездатних до спорту людей у Великобританії. Ви можете одягнутися в формальний одяг і взяти участь в іграх.

Клуб підземної вечері - якщо ви не знаєте, куди йти, але хочете піти на барбекю, то підземний вечірній клуб - ідеальне місце для вас. Ви можете отримати три види страв на виведеному з експлуатації візку.

Це лише кілька ідей про те, що ви можете робити і як насолодитися цим великим містом. Звичайно, завжди є театр, кінотеатр, багато чудових музеїв і ресторанів також.

Так чого ж ви чекаєте? Їдьте і відпочиньте влітку в Лондоні. Навіть і не влітку, у Лондоні багато цікавого.

Музеї Лондона: Музеї вночі

Музеї в Лондоні

Щороку в травні (і жовтні) багато важливих музеїв і пам'яток спадщини Лондона відкриваються вночі, і ви можете їх відвідати, поїхати на екскурсії, освітлені факелами, насолоджуючись живою музикою і навіть поспати. Цього року він проходить з 17-го середи - суботи 20 травня (і знову в жовтні).

Музеї вночі

У цих музеях можна зробити багато чого:

• У Музеї брендів у Ноттінг-Хіл. Ви можете дізнатися про поведінку споживачів на виставці під назвою «Неврологія: чому люди купують», а також будуть виступи та покази. Виставка відбувається 17 травня.

• У Пофарбованому залі Старого Королівського військово-морського коледжу в Грінвічі 18 травня можна відвідати заняття з аматорського мистецтва життя, що називається «Пороки і чесноти: Життя малює».

• У Фулхемському палаці в Фулхем, на південь від Кенсінгтона, ви зможете насолодитися вікторіанською народною музикою, крафтовим пивом та розвагами, характерними для того періоду - 18 травня.

• У музеї Чарльза Діккенса поблизу Рассел-сквер відбувається подія під назвою «Dickens After Dark», де ви зможете насолодитися живою музикою, напоями та вікторіанськими розвагами в будинку відомого автора 18 травня.

• «Пізній ренесанс» в Національній галереї пропонує майстер-класи та заходи на тему «Відродження» 19 травня.

• У музеї Банку Англії біля станції Банку можна торкнутися банкнот і монет із золота і срібла і послухати експертів на заході «Банкноти і злитки» 19 травня.

• У Національному архіві «Вечір шістдесятих років» ви зможете одягнути найкращі вбрання 1960-х років і насолодитися вистаками, бесідами, музикою, майсер-класами та коктейлями 19 травня.

• У Великому музеї зоології відбудеться подія під назвою «Пізня таксидермія», де ви зможете побачити, як робляться моделі тварин і насолодитися короткометражними фільмами або дослідити химерну колекцію музею 20 травня.

Музеї в нічний час

Деякі з цих подій є безкоштовними, тому «погугліть» «Музеї вночі», щоб знайти більше інформації. Якщо більшість з цих музеїв розміщені в декількох хвилинах поїздки на метро від готелю Bloomsbury International, чому б не піти і дослідити Музеї вночі?

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 687 | Додав: admin | Теги: лондон, літо | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]