Чт, 2024-04-18, 22:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:55
Макрон і Меркель будуть вмовляти Зеленського поступитися Путіну - вважає Кучма
Інші останні Політичні новини

  Кучма вважає, що Макрон і Меркель будуть вмовляти Зеленського поступитися Путіну

Лідери Франції та Німеччини будуть підштовхувати Україну до неприйнятних поступок РФ, заявив Кучма

Представник України в тристоронній контактній групі Леонід Кучма припускає, що лідери Франції та Німеччини будуть підштовхувати Україну до неприйнятних поступок Росії. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на його інтерв'ю Associated Press.

Кучма стурбований тим, що лідери Франції та Німеччини Еммануель Макрон і Ангела Меркель будуть підштовхувати президента України Володимира Зеленського до компромісів, затвердження плану по проведенню місцевих виборів на тимчасово окупованій території Донбасу, без усякого нагляду з боку українського уряду.

"У мене немає великої надії. Зеленському буде дуже важко - він буде один проти трьох осіб", - вважає Кучма.

Кучма зазначив, що Україна прагне мирних угод, які вона підписала в Мінську в 2015 році, але наполягає на тому, щоб РФ відкликала бойовиків і повернула українським військам контроль над кордоном, перш ніж проводити там вибори.

"Давайте дотримуватися Мінські домовленості... Безпека на першому місці. Вам потрібно вивести війська, вивести важке озброєння, повернути нам кордон, і тоді ми проведемо вільні вибори", - підкреслив він.

Нагадаємо, раніше помічник президента Росії Юрій Ушаков заявив, що Російська Федерація на майбутньому саміті "нормандської четвірки" потребує укладання письмових угод.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 873 | Додав: adminA | Теги: Кучма, поступки Путіну, Зеленський, Макрон і Меркель | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]